ПОЛАРИС поляризационен диск

ПОЛАРИС поляризационен диск

засилва притока на биоенергия и за кратко време без електрическо зареждане стимулира тялото да се лекува по естествен начин – изобретение на гениалния руски учен Джордж Лаковски, работил с Никола Тесла.

 

Нашият екип е в контакт с голям брой потребители на диск ПОЛАРИС всеки ден, което ни дава впечатляващ опит. Опитваме се да запознаваме нашите потребители с най-интересните от различни краища на света. В този материал споделяме мнения от Канада.

„От години страдах от безпокойство и депресия, похарчих хиляди долари, но нищо не ми помогна. Когато прочетох за диск ПОЛАРИС, помислих си: „Защо не?“ След две седмици, в които използвах диска всеки ден, започнах да се чувствам по-спокойна и по-точно позитивна и изпълнена с енергия. Сега мога да кажа, че от юни 2017 г., когато си купих диск, станах нов човек. Продължавам ежедневно с ПОЛАРИС и изпотяването ми, което се получи от използването на антидепресанти изчезна. Имам безкрайна енергия, много съм по-щастлива и най-накрая мога да спя добре. Аз съм толкова развълнувана от всичко, за което говоря. Имам две сестри, на които подарих диска, използват диска няколко пъти седмично, а през останалото време го държат на бюрата си. Благодаря ви много за ПОЛАРИС и продължете с тази благородна работа.” (Барбара Бейкър, Онтарио)          

ПОЛАРИС спаси крака ми 

Мирослав Чорни, Канада

Ето какво ни разказа г-н Мирослав Чорни: „През ноември 2016 г. бях опериран поради проблеми с циркулацията и бяха поставени два стента в левия крак. Много скоро след това на левия ми крак се появиха рани; между пръстите на краката и петите, което често се случва след такива интервенции. Диабетът ми допълнително усложнява заздравяването на раните, така че имах сериозни усложнения. Съпругата ми научи за диск ПОЛАРИС и незабавно го поръча. Използвах диска според инструкциите на д-р Томич и го поставих под нозете си. Продължих да посещавам моя хирург, който много се притесняваше, че ще трябва да направи ампутация на пръстите ми в даден момент. Бях упорит и продължих да използвам диска. През октомври 2017 г. отидох на последния контрол, хирургът беше зашеметен, виждайки напълно изцелените пръсти и цветът на кожата ми напълно се нормализира. Той каза: „Съжалявам, че не направих снимки на промените в по-ранните етапи, защото колегите ми няма да повярват на това“. Благодарим Ви за ПОЛАРИС диск това е наистина подарък за човечеството. (Мирослав Чорни, Etobicoke Ontario, Канада)

И още: „Поръчах диск ПОЛАРИС заради болката в областта на слабините, която често ми причиняваше трудности при ходене. Започнах да го използвам редовно и вече ходя без болка. Използвам го и за болки в раменете и навсякъде където се появят. От редовната употреба на ПОЛАРИС значително се подобри кръвообращението ми. Продължавам да говоря за ПОЛАРИС на всички мои приятели, защото съм убеден, че дискът ПОЛАРИС е фантастично средство, с което можем да управляваме здравето си. Голяма благодарност на онези, които са го създали.  (Н.Г. Сталберт, Квебек).

Наистина е голямо удоволствие да чуем такива истински преживявания с положителен край. Това ни дава енергия и желание, за да продължаваме с нашата работа. Благодарност към всички, които споделят опита си с нас и по този начин спомагат за обмен на информация и за взаимна помощ по най-честен начин.

ПОЛАРИС има много широко приложение при: гинекологични и урологични проблеми, стерилитет; ПMС (предменструален синдром), климактерични проблеми, отслабени либидо и потентност, хемороиди, гръбначни и ставни заболявания   пълнота, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми на щитовидната жлеза и синусите, главоболие, безсъние и лошо настроение

На практика няма здравен аспект, на който ПОЛАРИС да не се отразява положително.

За автора: 

Д-р Дино Тимич, специалист по гинекология и акушерство

 Повече от 20 години се занимава с изследване на други възможности за лечение, извън ограничените постижения на класическата медицина: с квантова и биорезонаторна медицина, хомеопатия, акупунктура и енергийни техники.

За поръчки и информация тел: 0886 777 126

и на сайта на „Поларис БГ“ ООД  www.polarisdisc.bg

Цената на 1бр. диск ПОЛАРИС  е 70,00лв. + доставка.

Отстъпка за  2бр. безплатна доставка,

Отстъпка за 3бр. 10% отстъпка от цената на диска и безплатна доставка.

В опаковката има подробно описание за приложението му.

 

 

            

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *