Празничен купон на млади депесари

Областният лидер Изет Шабан: „Вие, младите хора, сте бъдещето на ДПС

„За пореден път младежката структура на ДПС в Кърджалийска област показва и доказва, че е най-активната и сплотена в страната. Сред вас има млади кметове, млади общински съветници. Образованието и личностното развитие на младите хора е един от основните приоритети на Движението за права и свободи. Пожелавам Ви да инвестирате в това начинание“.  Това заяви областният председател на ДПС Изет Шабан по време на среща с младежи от Кърджалийска област. Той подчерта пред тях, че през идващата 2019 година предстоят много важни два „изпита“, а защо не и три. „Вие, младите хора, сте бъдещето на ДПС. Ще разчитаме много на вашето дейно участие в тези избори, за да постигнем целите си“, заяви Изет Шабан.

В четвъртък над 400 студенти и младежи от Кърджалийска област се включиха на традиционния купон по повод студентският празник на 8 декември. Събитието се проведе в хотелски комплекс „Меаца“, а организатор бе Младежката организация на ДПС в Кърджали с председател Ахмед Моллахасан.

Официални гости на празничния купон бяха още народният представител от ДПС Адлен Шевкет, общинският председател на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на общината Мюмюн Али, членът на ЦОС на МДПС и председател на Общинския съвет в Джебел Сейфи Мехмедали, областният лидер на МДПС Байрам Байрам. Тук бяха още общински съветници от листата на ДПС, млади кметове, председатели на местните съвети на ДПС.

Председателят на Младежката организация на ДПС в Кърджали Ахмед Моллахасан поздрави всички присъстващи със студентския празник и им пожела  успешно завършване на академичната година.

Депутатът Адлен Шевкет поздрави младите хора от името на парламентарната група на ДПС и лично от името на председателя на Движението Мустафа Карадайъ. Тя пожела на младите хора да бъдат активни, много напористи и да посрещнат новата 2019 година с много усмивки, радост и любов.

Общинският председател на ДПС в Кърджали и зам.- кмет на общината Мюмюн Али отбеляза; „Предстои ни година пълна с предизвикателства и важни дела. Нека все така да бъдем единни, за да бъдем значими в обществено-политическия живот в страната“, заяви той.

Членът на ЦОС на МДПС и председател на Общинския съвет в Джебел Сейфи Мехмедали предаде на присъстващите младежи сърдечни поздрави на централното ръководство на Младежката организация на ДПС. Областният лидер на Младежко ДПС Байрам Байрам подчерта, че Движението за права и свободи винаги е сред младежите.

Празничният купон на младите депесари продължи до късните часове с много музика, празнична томбола и споделени спомени.

Гюнер ШЮКРИ

1 отговор

  1. Muzafer mehmed каза:

    A kak jivee elektoratit ili izbiratelite? Koe li e zavedenieto?hubavo e da se otbeleji.adlen da znae ce mnogo hora cakat da bidat izslusani moje I sled tancite

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *