Стойчо Стоев: В момента сме трети, а това дава по-голямо самочувствие на момчетата

Стойчо Стоев коментира по YouTube канала на АРДА TV победата на Арда над Струмска слава 3:1. С тези три точки АРДА ще зимува на трето място в класирането, като има актив от 31 точки. Двубоят от 17-тия кръг на Втора лига се игра на градския стадион в гр. Радомир.

-Г-н Стоев прекрасен финал за годината. Победа като гости на Струмска слава. Коментара Ви за мача?

-Като начало, изхождайки от мача всеки би си казал, че е бил лесен, но не беше. По-скоро лесен ни стана, след вкарването на първия гол. Видях, че самите футболисти вече бяха по-спокойни и уверени. Разбра се, че сме по-добрия отбор, поне на този етап от тима на Струмска слава. Мисля, че съвсем закономерно и заслужено  победихме.

-Колко ценна е тази победа като финал за годината? Оставате в Топ 3…

-Нормално е, когато е последен мач и съумееш да победиш да си по-спокоен, тъй като ни предстои една зимна пауза, подготовка. В момента сме трети и съм сигурен, че това ще даде на момчетата по-голямо самочувствие през пролетта. Започвайки след това пролетния полусезон предполагам, че и самите играчи вече ще бъдат по-уверени да постигнат крайната си цел.

-Макар, че свърши сезона, футболистите на АРДА играят ли това, което Вие искате?

-Твърде е рано за такива изводи, генерални бих казал. Все още има доста неща, които ни куцат и в двете фази на играта. Хубавото е, че имаме един период от 40 дни с нужните контроли, където да изчистим нещата и да заприличаме на това, което на мен ми се иска.

-Какво бихте казали на феновете, които Ви подкрепят постоянно?

-Първо искам искрено да им благодаря. Все пак да дойдеш от Кърджали чак до Радомир или до Монтана, или до Добрич, до където и да е, едни дестинации, които са доста продължителни и да подкрепят отбора си наистина заслужават адмирации. Използвам момента да им пожелая весели новогодишни празници.

 

1 отговор

  1. Анонимен каза:

    Ако играят все така и през пролетният сезон да се надяваме, че може да имат шанс да влезнат в “ А група“. Разбира се всичко зависи от отбора на „Арда“. Това ще е един голям празник за гр.Кърджали. Ще бъде събитие номер едно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *