Момчилградчани посрещнаха Новата година с общоградско веселие на централния площад, раздадени бяха награди

Няколкостотин жители и гости на Момчилград посрещната Новата 2019 година на централния площад в града. Над 2 часа продължи общоградското веселие, организирано от общината. В много настроение, музика и танци премина последния час от отиващата си година.
Дошлите на площада бяха поздравени от кмета на община Момчилград Сунай Хасан.

„Градът ни се превръща в достоен европейски град. Работихме с високи темпове, за да реализираме всеки един от приоритетите, които си поставихме преди 3 години. Постигнахме завидни успехи и в социалната дейност, в грижата за подрастващите, развивахме и благоустроявахме града и останалите населени места. 2019 година ще е годината на проектите, насочени към всяко едно населено място в общината, към всеки един от вас. 2019 година ще е годината на видимите промени в нашата община. Проекти, които коренно ще променят самочувствието на момчилградчани“, заяви Сунай Хасан.

Той благодари специално на секретаря на общината Бахатдин Ахмедов и на Мюзейда Пашаллъ, началник отдел „Хуманитарни дейности“, които организираха новогодишното тържество.
Новата година в Момчилград настъпи с букет от фойерверки, а за всички присъстващи имаше бяло и червено вино, осигурено от общината. След тостовете беше разиграна томбола. Голямата награда беше телевизор, а специалната награда на кмета – спа уикенд за двама във Велинград, бяха раздадени и битови електоуреди. След изтеглянето на печелившите, празненството на площада продължи с пълна сила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *