Втори бразилец се включва в отбора на Арда

Днес старши треньорът Стойчо Стоев ще изведе отбора на първа тренировка за тази календарна година

Емил Кременлиев

Футболен клуб Арда 1924 /Кърджали/ ще бъде изцяло с нова визия през пролетния полусезон, каза в ефира на Радио Кърджали Емил Кременлиев, спортно-технически директор.

До момента са освободени трима играчи Джихат Кямил, Красимир Илиев /виж 12 стр./ и Беркай Халил. Предстои да се разделят с още двама футболисти. Това са нападателят Георги Андонов и защитникът Борислав Стойчев.

До момента са привлечени Тодор Тодоров от Асеновград, Петър Христов от Пирин – Благоевград и полузащитникът Даниел Васев. Още двама играчи ще играят за синия отбор от Кърджали. „Те са познати на футболните фенове и играят в първа лига, но към момента все още не мога да обявя официално техните имена“, каза още Емил Кременлиев.

Той допълни, че на проби в Арда идва още един бразилец. Той е на 17 години и ще се включи в тренировките на отбора още днес, когато след задължителните медицински изследвания старши треньорът Стойчо Стоев ще изведе отбора на първа тренировка за тази календарна година.

От 26 януари до 15 февруари са на лагер в Анталия. Вече има уточнени дати за 6-те контроли в Турция, като противниците няма да са от български отбори, увери още спортно-техническият директор на Арда Емил Кременлиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *