Награждават победителите в Ученическите игри по волейбол в Момчилград

След футбола миналата есен общинският кръг на Ученическите игри в Момчилград продължи и  през мразовитите януарски дни с волейбол.

Във вторник и  в сряда, в добре отопления физкултурен салон на  Гимназията по хранително-вкусова промишленост ”Св. Св. Кирил и Методи” се изиграха срещите на момчетата и юношите от училищата в общината.

Победителят във възрастова група 5-7 клас – ОУ ”Д-р Петър Берон” в Момчилград

За областния кръг през март се класираха волейболистите на ОУ ”Д-р Петър Берон”- във възрастова група 5-7 клас и на СУ ”Никола Йонков Вапцаров” – в групите  8-10 и 11-12 клас.

Приятна изненада поднесе отборът на вапцаровци от Звездел. Той зае второто място след ОУ ”Д-р Петър Берон” и пред СУ ”Никола Й. Вапцаров” в Момчилград.

Специалистът по спортните дейности в община Момчилград – Исмет Ахмед връчи на победителите  наградите на общината – грамоти и волейболни топки.

Финалът във възрастова група 8-10 клас – между СУ ”Никола Й. Вапцаров” и Духовното училище в Момчилград, бе оспорван

Гордея се с нашите волейболисти, които се класираха за областния кръг. Повечето от тях бяха петокласници, но това не им попречи да станат  първи, изрази задоволството си водачът на отбора на ОУ ”Д-р Петър Берон” – Юри Кехайов.

При нас е традиция да бъдем победители, каза Бекир Халил, водещ отборите на СУ ”Никола Йонков Вапцаров“. Ще се представим с чест и на областния кръг и с двата си отбора – общински първенци.

Ученическите игри по волейбол в Момчилград ще продължат със срещите при момичетата и девойките.

Текст: Стайко КАФОВ

Снимки: Стайко КАФОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *