Честит 90-годишен юбилей на Тонка Митрушева от Ардино!

Тонка Митрушева е родена на 10 януари 1929 година в село Петково, Ардинска околия. Завършила е средно стопанско училище в родното си село. На 18 години се омъжва. Със съпруга си Велко Митрушев – участник в Отечествената война и един от дългогодишните бивши ръководители на община Ардино, починал преди години, са били сплотено семейство и са отглеждали с голяма любов и всеотдайност своите наследници. Има двама синове, 4 внуци и 6 правнуци. 

Кметът на община Ардино Ресми Мурад поднесе своите най-сърдечни поздравления и искрени благопожелания на бившата дългогодишна служителка на общината от втората половина на 20-ти век Тонка Митрушева по случай нейния  90-годишен юбилей. Той я посети в дома й  заедно с председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям и секретаря на общината инж. Кемал Алиев. Гостите бяха посрещнати от юбилярката и синът й.

Ресми Мурад и Сезгин Байрям връчиха на юбилярката поздравителен адрес и пластика на символа на общината – Дяволският мост.
„Вашите колеги и ръководителите на общината от онези години Ви помнят като изключително добросъвестен служител на всеки административен пост, който сте заемала. Вашата дисциплинираност, старателност и всеотдайност в работата са били за пример на останалите служители. Скромността Ви, уважителното Ви отношение към колеги и граждани са оставили дълбока диря в съзнанието на хората”, се казва в поздравителния адрес на двамата ръководители.
Изключително развълнувана Тонка Митрушева благодари сърдечно на ръководството на общината за оказаното й внимание. „Трогната съм. Радвам се, че ръководството на общината не забравя възрастните хора. Благодаря Ви от сърце!”, сподели Митрушева. Тя уточни, че тайната на дълголетието се крие в здравото семейство и отдаденост към работата.

Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *