Студът и ледът предизвикаха три катастрофи в областта вчера

Три пътни произшествия вчера в областта.

29-годишна пострадала, след като автомобилът „Фолксваген“, в който пътувала, навлязъл в насрещната лента и се блъснал в друг „Фолксваген“. При удара жената получила натъртвания по тялото и след преглед в Центъра за спешна помощ била освободена за домашно лечение. Тестът на 25-годишния шофьор, причинил катастрофата, е с отрицателен резултат, на водача на другата кола – също. Съставен е акт.

Отново при движение с несъобразена скорост по пътя от село Богатино към разклона за село Хромица 42-годишен водач на „Опел“ загубил контрол над управлението, навлязъл в насрещната лента и ударил „Фолксваген“. Шофьорът, причинил катастрофата, напуснал мястото и бил установен по-късно. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт.

На заледен участък от пътя в района на село Карамфил се блъснали товарен „Мерцедес“ и лек автомобил „Хюндай“. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На служителя, отговарящ за обезопасяването на пътя, е съставен акт по чл.167, ал.1 от Закона за движение по пътищата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *