ДПС-Черноочене: Отново да покажем нашето единство

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман представи планираните за настоящата година дейности на проведеното годишно отчетно събрание на Движението за права и свободи в село Дядовско.
Сред основните акценти беше  бюджетът на Община Черноочене за 2019 г. Айдън Осман съобщи, че вече е проведено публично обсъждане на проекто-бюджета на Община Черноочене за 2019 година. В началото на седмицата предстои да се внесе в Общинския съвет. Предлагаме един балансиран бюджет, чиято политика по отношение на разходите ще бъде тяхното прецизиране и повишаване на възможностите в приходната част, което да ни даде възможност за повече инвестиции, подчерта Айдън Осман.
Няма как да обещаваме нереалистични неща, защото гледаме винаги хората в очите, каза кметът на Община Черноочене Айдън Осман.
На отчетното събрание на ДПС в село Дядовско присъстваха лидерът на Общинския съвет на ДПС и на Общински съвет-Черноочене Бедрие Газиюмер, кметът на Общината Айдън Осман, председателят на Младежката общинска структура Ферхад Ферхад, общинският съветник Ширин Салим и представители на общинското ръководство на партията.
Подготовката на партийните структури на ДПС за изборите за Европейски парламент през месец май на настоящата година беше другата съществена тема.
В изказването си общинският лидер на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер призова членовете и всички жители на село Дядовско и района да бъдат единни. На тези, които от време на време искат да ни разединят, на изборите за Европейски парламент през месец май да покажем, че сме сплотени, допълни Бедрие Газиюмер.
През годините винаги се отнасяме с разбиране към проблемите на селата, без да ги делим по критерии, подчерта тя.
Кметът на село Дядовско Гюлбахар Мурад и жителите на населеното място благодариха на ръководството на Община Черноочене за реализирането на поетите през годините ангажименти.
Годишните отчетни събрания на ДПС по селата преминават под формата на открит разговор за актуалната политическа ситуация в региона и страната, дискутират се въпроси от различен характер и се предлагат конкретни решения на проблемите.
Исмет ИСМАИЛ

 

 

1 отговор

  1. Газюмер каза:

    Защо вашият продажен колега Исмет Неграмотника не казва и това, че тези крадци ходят по партийни събрания с колите на общината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache