Камелия Василева и Расим Муса са кандидатите за обществен посредник в община Кърджали

Расим Муса

Камелия Василева и Расим Муса са двете кандидатури за обществен посредник в община Кърджали. Вчера беше последният срок за подаване на документи. Мандатът на сегашния омбудсман Расим Муса изтече през декември 2018 г.

Камелия Василева е позната на кърджалийци като общински съветник от ГЕРБ. Тя работи като специалист в Дирекция „Социално подпомагане“ в Кърджали.

Претендентът Расим Муса заяви: „Има още един кандидат, жена, пожелавам й успех.  Това е един конкурс, съвсем нормално е да има и други претенденти“.

6 коментара

 1. Маринова каза:

  Майко мила, жива да не бях! Камелия Василева щом е кандидатурата на ГЕРБ значи са ударили дъното!

 2. Справедлив каза:

  Познайте кой ще спечели?!

 3. Анонимен каза:

  Расим Муса ще е омбудсман до второ пришествие. Тази Камелия Василева не знае с кого си има работа.

 4. Гражданин каза:

  На предстоящите избори ще разберете оценката на гражданите за кадрите, които назначихте през последния си мандат и които не работят за доброто име на партията, а единствено за себе си.

 5. Анонимен каза:

  КАМЕЛИЯ първо трябва да се научи как да се отнася със хората кой ли ще гласува за нея..

 6. Димитрова каза:

  Поведението и държанието на г-жа Василева е като на махленска клюкарка и в конкретната й работа, и извън нея. Тя е доста необразована макар да има известен брой дипломи от местни „висши“ учебни заведения. Откакто стана общински съветник започна да смята, че социалната сфера, където е и много слаб работник, е тясна за нея. Но народът е казал, че никога не е късно да станеш за резил! Чудя се и на нивото на местните кадровици на ГЕРБ щом са се спряли на нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *