МГЕРБ пита: Защо пак не работи покритият плувен басейн в Кърджали след ремонта за 1,5 млн. лв.

Каква техническа повреда възпрепятства функционирането на покрития плувен басейн, кога ще бъде отстранена и за чия сметка, пита областният координатор на МГЕРБ Цветелин Гавазов от името на младежката структура в писмо до кмета на община Кърджали. Повече от месец басейнът не работи и няма яснота кога отново ще отвори врати. Нормално ли е съоръжение с ремонт за над 1,5 млн лева да дефектира броени месеци след въвеждането си в експлоатация, възникналият технически проблем покрива ли се от гаранцията по договора, в какъв срок ще бъде решен и чия е отговорността – на изпълнителя, на възложителя или на персонала по поддръжката, питат младежи – ГЕРБ.

Гавазов заостря вниманието на местната власт и върху незадоволителното състояние на спортната зала на втория етаж на сградата, където, въпреки ремонта, покривът тече, влагата се просмуква в стените, подовата настилка е сериозно увредена, салонът е неотопляем, а в съблекалните и санитарните помещения липсват елементарни удобства, за което вносителят прилага снимки.

Смятам, че състоянието на спортната база не отговаря на стандартите за качество на строително-монтажните работи. Подобни примери говорят за липса на контрол, недобро стопанисване на обекти с обществено предназначение и нехайно отношение към разходването на публични средства, изтъква Цветелин Гавазов.

1 отговор

  1. Диана Райкова каза:

    Напълно съм съгласна с публикацията. След повече от 25 години чакане, вложени милиони левове и по-малко от година в действие, областният град Кърджали отново е без работещ плувен басейн. Защо? На зададените въпроси се отговаря с недомлъвки. Няма никаква официална информация и гражданите на Кърджали се държат в пълно невидение. Докога?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache