Нов кабинет по музика отвори врати в „Славейков“

С пожелание за откриване и развитие на много музикални таланти днес по обяд директорът на СУ „Петко Рачов Славейков“ Милко Багдасаров гръмна шампанското в новооткрития кабинет по музика.
С дизайнерско решение в бяло, черно, сиво и червено кабинетът е наслада за окото, а интерактивната дъска и музикалните инструменти ще бъдат от неоценима помощ на педагозите, които ще учат децата на музика в него.
Изненадващо бе откриването за голяма част от учителите, особено за преподавателите по музика. Мислейки, че отиват на педагогически съвет, те попаднаха на тържество. Посрещна ги още с влизането портретът на великия Моцарт, донесен миналата седмица от директора Багдасаров от родното място на композитора – Залцбург и закупен от къщата-музей.
Учителите бяха зарадвани от младите музикални таланти на училището и песента „Приятелство“. След тях „За старата любов“ прозвуча в изпълнение на преподавателката по английски език Вера Бурмова с акомпанимент на китара от страна на Милко Багдасаров. Така кабинетът по музика бе огласен от прекрасните школувани гласове за първи път и получи своето „бойно“ кръщение. А гръмналото шампанско и вкусната пита по нашенски ознаменуваха събитието.
Пожелания да работят с песен и да развиват талантите на учениците си получиха учителите по музика, които очакваха с най-голямо нетърпение новата придобивка. Обещаха да го ползват възможно най-интензивно, като организират и други прояви, включващи учители и ученици, които не са в учебната програма.
Успехи и щастливи преживявания да донесе на училището за шампиони новият кабинет по музика!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache