Шахматни първенци на община Момчилград: Учениците от ОУ”Васил Левски” Равен и от СУ”Н. Й. Вапцаров”

Секретарят на общината Бахатдин Ахмедов награди първенците, а домакините от Средното общообразователно духовно училище дадоха обяд за всички участници

 

В понеделник, в библиотеката на Средното общообразователно духовно училище в Момчилград, се проведоха състезанията по шахмат, в рамките на Ученически игри 2018/2019 г.

На финала във възрастова категория 5-7 клас  шахматистите на ОУ”Васил Левски” Равен победиха отбора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” Нановица и се класираха за областния кръг.

Спорът за първото място във възрастова група 8-10 клас бе между участниците от  СУ”Н. Й. Вапцаров”  и Духовно училище- Момчилград. Вапцаровци станаха общински първенци.

Капитаните на отборите победители в двете възрастови групи Анъл Азис от ОУ”Васил Левски”в Равен и Корай Исмаил  от СУ”Н. Й. Вапцаров” Момчилград изразиха амбициите си и за достойно представяне на областния кръг.

Награждавайки призьорите с грамоти и предметни награди, секретарят на общината Бахатдин Ахмедов ги поздрави за уменията им в шахматната игра и им пожела успех.

 Домакините от Духовно училище дадоха обяд за всички участници.

Текст и снимки: Стайко КАФОВ  

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache