„Вечер на талантите“ в навечерието на патронния празник на СУ “ Васил Левски“ в Крумовград

Вече стана традиция всяка година СУ „Васил Левски“ да организира „Вечер на талантите“ по повод патронния празник на училището. За пореден път на 15.02.2019 г. чаровните водещи Михаела Манолова и Адриан Дуралиев, ръководени от госпожа Шенай Хасан и госпожа Петя Гинева, поздравиха с „Добре дошли“  гостите на тържеството.
Началото на вечерта поставиха  младите талантливи физици от прогимназиален етап с ръководител госпожа Лейла Ахмед. В навечерието на 146-тата  годишнина от гибелта на великия българин и наш патрон Васил Левски, учениците от ІV клас  с ръководител Севда Мерлева изразиха вечната си признателност към неговото дело с изпълнение на стихотворението “Левски“. С бурни аплодисменти бяха посрещнати талантливите гимнастици от начален етап с ръководители госпожа Пенка Манолова и господин Румен Костов, които рисуваха приказни сънища чрез изяществото на гимнастическите упражнения.  Неслучайно водещите ги нарекоха  бъдещи световни шампиони по гимнастика.
Магията на фолклора чрез песни и танци пресъздадоха възпитаниците на госпожа Даниела Бояджиева и танцов състав “Пъстра китка“ с ръководител Йорданка Мамирева. Блестящо се представиха и талантите от ІV клас  със скеч и  модерния танц  „Тока, тока“ под ръководството на госпожа Анка Топалова и госпожа Златка Шанкова. Атрактивни бяха танцьорите с танца „Приказна въртележка“ по хореография на госпожа Надежда Арсова и госпожа Христина Бекярова, които накараха публиката да полети към мечтите си. Но  талантите от СУ“ Васил Левски“  не само могат да пеят и танцуват, те владеят  и чужди езици. Чудесно бе изпълнението на песента „In our zoo“ на английски език от малките възпитаници на госпожа Анка Иванова.
Изпълненията на нашите певци показаха, че пеенето е изкуство, което изисква не само талант, но и много труд. Вълнуващо прозвуча песента“ Бал на мишките,“ в изпълнение на сборна група от ученици в начален етап с ръководител Кръстина Йорданова. Много весело настроение и много емоции предизвика изпълнението на  талантливата Айча Сабахтин.
Аплодисментите в залата не стихваха. Но както всеки празник и нашият празник завърши. Всеки от нас отнесе частица настроение у дома!
Не просто таланти. Страхотни таланти, много таланти! Това са възпитаниците на Средно училище “Васил Левски“-Крумовград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *