Дамите от Млечино отпразнуваха 8-ми март, получиха карамфил и подаръци Кметът на Ардино Ресми Мурад бе гост на празничното парти

Кметът на община Ардино Ресми Мурад бе гост на празничното парти по повод Международния ден на жената – 8-ми март, организирано от дамската организация на ДПС в Млечино. Специални гости на събитието бяха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, председателката на Женското дружество на ДПС в Ардино Зюлфие Ибрямова, кметът на Млечино Гюлистан Садула.

Кметът Ресми Мурад поздрави сърдечно дамите от Млечино за техния празник. Пожела им да бъдат живи и здрави, винаги усмихнати и амбициозни. Заедно с председателя на местния парламент Сезгин Байрям и кмета на Млечино Гюлистан Садула подариха на всяка от присъстващите по един карамфил.

Председателят на местната женска структура на ДПС в Млечино и секретар на местното читалище „Любен Каравелов“ Мюмине Ахмед бе подготвила изненада за всички дами по случай празника. Тя раздаде подаръци с празнично послание. „Празнуваме традиционно 8 март всяка година. Освен това се събираме и на 6-ти май, за да празнуваме обичая Хъдърлез”, сподели Мюмине Ахмед.
„Винаги идвам тук с огромно желание. За пореден път показахте, че умеете да се забавлявате и да разнообразявате ежедневието си”, с тези думи се обърна към млечинските дами председателят на Женското дружество в Ардино Зюлфие Ибрямова.

Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache