ДПС в Ардино обсъжда готовността за предстоящите евроизбори Избран бе Общински предизборен щаб с председател кмета на общината Ресми Мурад

„Предстоящите през май избори за Европейски парламент са много важни, както за ДПС, така и за България. Всеки един от нас, трябва да работи и да даде всичко от себе си, за да отворим политическия хоризонт за близките 15-20 години и да стигнем средния стандарт на Европейския съюз”. Това заяви на разширеното заседание на общинската организация на ДПС в Ардино областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан. Той призова към по-голяма активност на евроизборите. В заседателната зала на общината се събраха председателите на местните съвети на ДПС и Младежко ДПС в Ардино, общинският съвет на ДПС-Ардино, женските дружества, кметове на кметства, общинските съветници от листата на Движението.

Кметът на общината Ресми Мурад запозна присъстващите с решенията на ЦС на ДПС от 22 февруари за издигане и номиниране на кандидати за предстоящите евроизбори през май. „Атмосферата и нагласата сред жителите на общината е много добра. Предстоящите евроизбори са жизненоважни. Трябва да направим необходимото, за да запазим сегашните си позиции в Европейския парламент “, заяви Ресми Мурад.

Избран бе Общински предизборен щаб с председател кмета на общината Ресми Мурад. Негов заместник ще бъде председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.

Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *