Цветелина от Ардино държавен вицешампион по тенис на маса в „Млад олимпиец“ Талантливата ардинска тенисистка постигна 14 победи

Сребърен медал спечели  Цветелина Георгиева от СКТМ „Юнак 2005“ от Ардино във финалния етап на Националния турнир по тенис на маса „Млад олимпиец-Купа България” до 15 години. Талантливата ардинска тенисистка постигна 14 победи, като загуби само от Кристина Иванова от тима на  „Стоянстрой“ (Пловдив).
Надпреварата се проведе през уикенда в спортна зала „Арена Асарел“ в Панагюрище и в нея взеха участие най-добрите 16 момичета и момчета от цяла България.
Другата състезателка на СКТМ „Юнак 2005“ Сиделя Мутлу се класира на четвърто място. Поради здравословни причини Вероника Кехайова, която също бе сред най-добрите 16 на България, не взе участие в състезанието.
Треньорът на СКТМ „Юнак 2005“ Бейхан Емин (Майкъла) заяви, че е останал много доволен от играта на своите възпитаници. „ Това постижение е безспорното доказателство за ползотворни тренировки, упорит труд и постоянство“, заяви Емин. Той изказва искрените си благодарности към всички,които помагат за развитието на тениса в Ардино.
Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache