Кметът на Момчилград отличен за особени заслуги Сунай Хасан бе награден за особени заслуги от Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България

Кметът на община Момчилград Сунай Хасан беше отличен за особени заслуги от Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България. Това стана по време на церемония, посветена на 15-годишнината от създаването на организацията. Сунай Хасан е един от учредителите й и преди да стане кмет, беше неин заместник председател. Наградата беше връчена от Красимира Гeрманова, председател на управителния съвет на асоциацията и от изпълнителния й директор Делян Дамяновски.
„Поласкан съм от наградата. Когато основахме асоциацията преди 15 години, у гражданите имаше неразбиране по отношение на функциите, изпълнявани от общинските съвети по места. Мисля, че през тези години успяхме да променим това и да покажем важността на местните парламенти благодарение на дейността на организацията“, заяви Сунай Хасан.
С награди бяха отличени и двама действащи председатели на общински съвети в областта – Бедрие Газиюмер от община Черноочене и Метин Сали от Крумовград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *