Тази вечер волейболна Арда посреща Славия в зала „Арпезос“ за решаващ мач Очаква се драматична битка

Тази вечер (27 март) от 18.00 ч. в спортна зала „Арпезос“ ще се проведе решаващият мач от финалния плейоф между отбора на волейболна Арда и Славия. Залогът е голям – влизане в Суперлигата. Очакванията са за драматичен и твърд мач, в който по-силният и по-тактичният отбор ще надвие.

Репортер на „Нов живот“ научи, че спортистите на гостуващия тим от вчера са в Кърджали. Вече са се запознали с особеностите на зала „Арпезос“ и усърдно тренират за предстоящата среща. Сред момчетата на старши треньора Иван Халачев спортният дух е висок и също се подготвят старателно. Има само един контузен волейболист, който ще пропусне мача.

Очакваме зала „Арпезос“ да се „тресе“ от възгласите на нашите фенове. Подкрепата им е много важна за волейболистите в един такъв решаващ мач, сподели за „Нов живот“ президентът на клуба Милко Багдасаров.

При победа за Арда и изравняване на серията, третият решителен мач ще се играе на неурален терен в спортна зала „Строител“ в Пловдив. Определената дата е 30 март от 18.00 ч.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache