Милко Багдасаров, член на Националния съвет на БСП: След Пленума излязохме по-консолидирани, това е сериозна крачка към победата В основата на дебатите бе присъствието и неприсъствието в листата на президента на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев

 

Милко Багдасаров

Пленумът в неделя беше инфарктен.  В някои моменти остър и нападателен. В крайна сметка се оказа, че БСП е единствената демократична партия в България.  Изпълнителното бюро предложи  готов проект за листа за Европейските избори. Националният съвет я допълни  с много сериозни аргументи с нови имена. В основата на дебатите бе присъствието и неприсъствието в листата на президента на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев. След тайно гласуване той намери място в нея, и то избираемо.

Това заяви специално за „Нов живот“ Милко Багдасаров, член на Националния съвет на БСП и областен лидер на партията.

Областната организация в Кърджали бяхме си дали своето  становище. Най-много номинации от нашите структури в областта имаше Сергей Станишев, припомни Багдасаров. Приемане като положително отношението на Националния съвет към него.

След Пленума БСП излиза по-консолидирана, каза Багдасаров .Това е сериозна крачка  към победата. На второ и трето място в листата са  млади хора – Петър Витанов и Цветелина Пенкова, която е от Милениум Клуб. Началникът на кабинета на президента Иво Христов е представител на Гражданската квота.

Имаме една балансирана листа, в която личат  силни и опитни имена. Съчетанието на младостта и опита ни дава оптимизъм, че ще изпълним стратегическата си цел – победа над ГЕРБ, уверен е областният лидер на БСП.

 

 

1 отговор

  1. леля Веска от Веселчане каза:

    Багдасаров, жив и здрав бъди и се оттегли от БСП, че и ти си толкова вреден за тази партия като Станишев и Пирински.За останалите като тях не казвам нищо, защото са по-малко известни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *