Отлично представяне на седмокласниците от ОУ „Васил Левски“ на международна среща по проект „ Еразъм+ “  в Румъния  Завърнаха се в България доволни от представянето си и запознанствата с много нови приятели и обогатени с нови познания за света.

Учениците Едис Наим и Мария Дерменджиева участваха в международна среща по проект „ Еразъм+“  в Румъния. Това е петата поред транснационална среща на държавите партньори по проекта. „Образованието и икономиката – ръка за ръка“ по програма „ Еразъм+“  , която се проведе в град Орадея, Румъния  от 24-ти до 29-ти март.

Те представиха изработеният от екип седмокласници от ОУ „В. Левски“ филм по темата на проекта за професионалното ориентиране: „ Успешното интервю“. По снимането и обработката работиха още: Станислава Бърчинкова, Стоянка Петрова, Олджай Мюмюн, Янислав  Каймакчиев  , Станимир Димитров, Васил Милушев и Синем Мустафа. Филмът, озвучен изцяло на английски език, обра овациите при представянето му в техническия колеж „ Партение Козма“ в град  Орадея пред ученици и учители от останалите пет държави: Полша, Австрия, Германия, Италия и Румъния.

В рамките на една седмица учениците и учителите работиха в училището и посетиха известните туристически обекти в района: Цитаделата, Мечата пещера, Етнографския музей и Аквапарка.

Подготвиха и следващата среща в Австрия през месец май, която е заключителна за двегодишния проект.

Завърнаха се в България доволни от представянето си и запознанствата с много нови приятели и обогатени с нови познания за света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *