Ширин Местан иска да отиде на погребението на загиналото бебе Разбираме болката на тези хора - експертиза, вина не ги интересува

„Безкрайна е тази трагедия, но вината е друго нещо“, коментира политикът Лютфи Местан, освободен вчера от ареста срещу 10 хил. лева гаранция.
Преди дни при пътна катастрофа с негово участие загина 6 месечно бебе.
Вече са му повдигнати обвинения за причиняване на смърт по непредпазливост. По-голямото дете и родителите са с наранявания, но без опасност за живота.
„Съпругата ми е разговаряла и с бащата, и с бабата и дядото на починалото дете. Изразила е съболезнования и желание да отиде на погребението. Разбираме болката на тези хора, експертиза, вина – не ги интересува. И аз да съм на тяхно място, ще е само болка“, каза още Местан.
Ширин Местан е била председател на Държавната агенция за закрила на детето от създаването ѝ на 29 ноември 2001 до 2009 г. Секретар е на Балканския мултимедиен център към Държавната музикална академия.
Видимостта наляво на пътя, по който е пътувало към Местан семейството, наистина е ограничена, защото има завой. Това сочи експеримент на Би Ти Ви, показан тази сутрин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache