В Джебел приемат наредба за  земите от общинския поземлен фонд Кметът Бахри Юмер ще внесе предложение за приемане на отчет за изпълнението на бюджета за 2018 година

Редовно заседание на Общинския съвет в Джебел ще се проведе на 22 април, понеделник, в залата на общината. Кметът Бахри Юмер ще внесе предложение за приемане на отчет за изпълнението на бюджета на общината към 31 декември 2018 година. В проекта за дневен ред от десет точки се предвижда приемане на План за личностното развитие на децата и учениците в общината и Наредба за условията и реда за придобиване, управление и разпореждане със земите от общинския поземлен фонд.

Съветниците трябва да дадат съгласието си за удължаване на договор за наем за имот в читалището в Джебел и за имот в поликлиниката, предназначен за развиване на медицинска дейност. Трябва да вземат също решения за отдаване на земи от общинския поземлен фонд под наем  и за кандидатстване по процедура на подбор на проекти за безвъзмездна финансова помощ „Грижи в дома на територията на МИГ Ардино – Джебел“ .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache