Инж. Хасан Азис: Листата на ДПС за евровота е най-добрата и най-печелившата Областният лидер на ДПС Изет Шабан отбеляза, че на евроизборите всеки трябва да намери своето място в изборния процес

„Сигурен съм, че  ДПС в област Кърджали ще даде най-добрия резултат на предстоящите избори за Европейски парламент. Това ще го постигнем заедно, с младежката организация на движението“. Това заяви на разширеното заседание на младежката структура на ДПС в Кърджали зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали  инж. Хасан Азис.  „Очаквам от Вас да започнете да генерирате различни идеи, които са извън стандартните. Този път Младежката организация на ДПС трябва да работи и мисли нетрадиционно, нестандартно. Всеки един от вас трябва да има свой ангажимент в евровота”, подчерта инж. Хасан Азис.
В събота в комплекс „Маказа“ край Момчилград  се събраха над 300 младежи от областта, за да разговарят за бъдещето на България и Европейския съюз. Форума уважиха още досегашните евродепутати Неджми Али и Илхан Кючюк, който е и председател на Младежко ДПС, областният лидер инж. Изет Шабан, народните представители Адлен Шевкет и Ерол Мехмед. Тук бяха още зам.-председателите на Младежко ДПС Левент Мемиш и Сезгин Мехмед, членовете на Централния оперативен съвет на Младежко ДПС Сюлейман Шабан, Хабил Хабилов, Мюмюн Мюмюн и Сейфи Мехмедали.

Зам.-председателят на ДПС Хасан Азис отбеляза, че листата на ДПС за евроизборите е най-младата. Средната възраст на 17-те кандидати е 36,5 години. „Убеден съм, че нашата листа на предстоящите избори за Европейски парламент е най-добрата и най-печелившата. Тази листа има визия за следващите 10-15 години“, допълни той.
Общински председатели на седемте младежки организации на ДПС в област Кърджали направиха анализ на своята работа и набелязаха бъдещите си мероприятия. Те подчертаха важността на синхрона и екипността в работата на структурите на ДПС в региона.
Областният председател на Младежко ДПС Байрам Байрам заяви, че това са най-важните избори за поколението. „От евровота зависи хоризонтът на нашата политическа партия през следващите 10-15 години. Предстоящите резултати ще покажат къде е мястото на ДПС в българското политическо пространство“, посочи Байрам Байрам.
В изказването си пред младите хора областният лидер на ДПС Изет Шабан отбеляза, че на предстоящите евроизбори всеки трябва да намери своето място в изборния процес. „Трябва да дадем всичко от себе си, да се мобилизираме максимално и отново да покажем, че ДПС е силно и единно“, заяви Изет Шабан.
Евродепутатът Неджми Али подчерта, че доверието на партията към младите хора е огромно. „Отговорността на младежката организация на евровота ще бъде много голяма. Трябва да се подходи много сериозно. Навлизаме в един по-друг етап от развитието на партията, който ще стартира пътя на младите хора. За да постигнем добри резултати, трябва да се трудим много“, категоричен бе Неджми Али.
Евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк заяви, че на тези избори Младежко ДПС ще бъде кандидат за евродепутат. „Този път няма да бъде един кандидат за евродепутат, а Младежко ДПС ще бъде кандидат за евродепутат. Бъдете мотивирани! От нашите сърца и умове до голяма степен ще зависи изборният резултат на ДПС! Ние добре разбираме отговорността, която носим“, заяви Илхан Кючюк.
„Убедена съм, че с вашата енергия и иновация, която носите в сърцата си, можем да постигнем всички цели, които сме си поставили на предстоящите избори за Европейски парламент“, посочи в приветствието си към младите депесари народният представител Адлен Шевкет. Депутатът Ерол Мехмед заяви, че Кърджали е бастионът на ДПС. „Кърджали е свободна зона, в която живеят свободолюбиви хора. Кърджали се управлява от достойни хора, които знаят какво е човешко право и как да се борят за свободите си“, каза още Ерол Мехмед.
Гюнер ШЮКРИ

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache