Младежко ДПС от „Възрожденци“ стана на девет години Инж. Хасан Азис поздрави младите депесари за рождения им ден

Младежите от местните съвети на ДПС в кърджалийския квартал „Възрожденци“ отпразнуваха деветата година от своето учредяване. Празникът на младите активисти беше уважен от зам.-председателя на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис, областния лидер на Младежко ДПС Байрам Байрам, врeменно изпълняващия длъжността общински председател на ДПС в Кърджали Лятиф Расим. Тук бяха още общински съветници от листата на ДПС в Кърджали, членове на ОбС на Младежко ДПС в Кърджали.
Зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис поздрави младите депесари за рождения им ден. „Скъпи млади хора, бъдете все така единни и организирани. Младежките ни структури се увеличават всеки ден с нови попълнения. От утре си пригответе маратонките, тениските и шапките, тъй като започваме заедно политически маратон, който ще продължи до края на октомври. Бъдете активни и много напористи“, заяви  инж. Хасан Азис. Той им пожела здраве и много сили за работа за осъществяването на поставените цели.
Председателите на местните съвети на „Възрожднеци 1“ и „Възрожденци 2“ Енгин Идриз и Бейхан Етем изненадаха младежите с две торти. Те заявиха, че са готови за предстоящия маратон.
Събитието се проведе в хотелски комплекс „Меаца“, а организатор бе Младежката организация на ДПС в Кърджали с председател Ахмед Моллахасан.
Гюнер ШЮКРИ

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache