Над 3000 лв.  раздадоха червенокръстци в кампанията „От хората- за хората“ Така направиха празниците на хората, които се нуждаят от подкрепа, по-слънчеви и по-спокойни

За дванадесета поредна година в навечерието на светлите Великденски празници доброволците от Екип 254 към ОС на БЧК – Кърджали осъществяват традиционната си благотворителна кампания „От хората- за хората-2019“.
Сто и десет самотни възрастни хора и семейства в риск от община Кърджали получават хранителни пакети с девет вида дълготрайни опаковани продукти и два вида традиционни сладкиши, благодарение на фондонабирателната кампания на Екипа и съпричастността на десетки дарители.  Общият размер на даренията, който включва финансови средства и продукти през тази кампания е 3 170,99 лева.
Членовете на дружеството на БЧК към НОИ в Кърджали отново се включиха с безвъзмезден труд и ентусиазъм в приготвянето на индивидуалните пакети, за да направят празниците на хората, които се нуждаят от подкрепа, по-слънчеви  и по-спокойни.
Областният съвет на БЧК- Кърджали изказва своята искрена и сърдечна благодарност  на  седмокласниците от СУ “Отец Паисий“ с преподавател Северина Вълчева, служителите от Областна дирекция „Земеделие“, Клуб „Пъстро хоро“, „В и К” ООД, „Формопласт”АД, „Партньори България”ООД, „Европартнер”ЕООД, ЕТ „Роса Овчарова”, „Текстил интернешънъл – КВ” ЕООД, „Интертекстил 1“ ЕООД, ЕТ „Цветан Инджов“, ЕТ „ М- Милена Грозева“, Миглена Топалова и Боян Синабов за подадената приятелска ръка, проявената съпричастност и щедрите им дарителски сърца. НЖ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache