Ограничено е движението по път Карамфил – Крумовград поради ремонт на водостоци До днес продължават ремонтните дейности по път Хасково – Кърджали в участъка до село Калинка

Ограничено е движението и по път Карамфил – Крумовград, поради довършване на подокопен дренаж и ремонт на водостоци,  съобщават от Областно пътно управление-Кърджали. Движението в участъка от 30 до 36 км ще бъде ограничено до 31 май 2019 г.

До днес продължават ремонтните дейности по път Хасково – Кърджали в участъка до село Калинка. Движението по пътя от 319 км до 336 км да се осъществява с повишено внимание, поради ремонта на асфалтовата настилка, който е сигнализиран с пътни знаци и сигналисти.

Движението по път Зорница – Бели пласт – Стремци– Кърджали е ограничено за МПС над 12 тона Обходен маршрут: по път I-5 Хасково – Кърджали за МПС до 15 тона или по път Кърджали – Мост през село Мост за всички МПС. Ограничено е движението по път Кърджали – Маказа в участъка Надлез Кирково – ГКПП „Маказа“ за МПС над 3,5 тона. По път Черноочене – Кърджали преминаването се осъществява само в посока от Черноочене към Кърджали за МПС над 15 тона. Обходните маршрути са по направление:

– Асеновград – Кърджали: път І-5 посока Хасково, път за с. Манастир, път за Г. Войводино – Мост – Чифлик – Кърджали.
– Минерални бани – Кърджали: път І-5 посока Хасково, път за с. Манастир, път за Г.Войводино – Мост – Чифлик – Кърджали;
Временно е въведено и ограничение на движението по път Крумовград – граница област Хасково от км 36 до 55 км, което трябва да се осъществява с повишено внимание, поради извършване на подокопен дренаж, преоткосиране, ремонт на водостоци, облицовани окопи, регули, локални ремонти на пътното тяло и асфалтови работи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache