Водачът на листата на ГЕРБ Мария Габриел Вярвам, че на тези избори Кърджали ще изпрати силно послание към цяла Европа . Обединени можем да постигнем още много повече за областта

Искам да ви призова подкрепете ни, защото отборът на ГЕРБ и СДС е отборът, който има две много силни каузи. Това, което сме правили, ще продължим да го правим. Най-напред да отстояваме националния интерес в рамките на общоевропейския, да правим така България да има своя положителен имидж. Другото, което ни откроява – ние казваме не на конфронтацията, не на омразата, да на диалога. Това е нашата сила. Когато  погледне човек листата ни всяка една личност в нея отправя послание за действие и за ценност, която спазваме в ежедневието, каза в Кърджали водачът на листата на ГЕРБ за евроизборите Мария Габриел пред членове и симпатизанти, препълнили залата на театъра.

Повече от всякога вярвам, че на тези избори Кърджали и областта още веднъж ще изпратят силно послание към цяла Европа, защото обединени и с уважение един към друг можем да направим така, че областта, която видимо се развива през последните години, да постигне още много повече. Можем да го направим само заедно с вас, изтъкна още тя.

Това което направихме тук и в цяла България е много голямо. Ние успяхме да убедим много и различни хора. В нашата партия имаме хора от всички етноси, религии и социални принадлежности. Оценяваме хората по тяхното можене, ние не гледаме кой какъв е и затова продължават при нас да идват. Ние водим позитивни кампании, ние сме отворени към хората, и никога не лъжем, защото ако излъжеш днес, утре или други ден няма кой да ти повярва, каза областният лидер на ГЕРБ и председател на Народното събрание Цвета Караянчева.

Има една партия, която много обича да говори за толерантността, да сме толерантни, да сме заедно, но изглежда това е само на думи. Истинската толерантна партия е ГЕРБ, която наистина не прави разлика кой какъв е.  Нескромно ще дам себе си за пример – един обикновен, но много горд български учител. Никой до ден днешен в тази партия не ме е питал защо се казвам така, никой не ме е питал в кой храм влизам – дали в църква или в джамия, никой не се интересува от това. Интересуват се какво можем и с какво можем да помогнем на хората. Това е силата на ГЕРБ,  каза кандидатът за евродепутат Асим Адемов. Разбирам, че кърджалийци се чувствали леко обидени, че няма да имат свой представител в следващия европарламент. Бъдете спокойни и им кажете: Кърджали ще има свой представител и аз ще бъда вашия глас в европейския парламент, обърна се той към залата.

На община Кърджали бяха предоставени най-много средства на ученик за подобряване на материално- техническата база. Няма друг град в страната, който да е получил толкова средства, изтъкна министърът на образованието Красимир Вълчев, който беше дошъл да подкрепи кандидати на ГЕРБ за евродепутати. Своята подкрепа за кандидатите на ГЕРБ дадоха също кметовете на  Стара Загора и Бургас Живко Тодоров и Димитър Николов, пристигнали специално в Кърджали.

Мария Габриел е капитан на нашия отбор, достоен евродепутат и изключително успешен еврокомисар. Това, което ние трябва да направим е да подкрепим колкото е възможно повече наши кандидати за евродепутати. Реално поне осем могат да влязат в европейския парламент. Убеден съм, че с №12 ще дадем по-голяма стабилност и сигурност, и ще продължим политиката на добросъседство с нашите съседи, заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов. Ние сме за политика и кампания, която да бъде толерантна, да има сблъсък на идеи, да бъде с много ясни политически аргументи, защото останалото е само популизъм и агресия. Това няма да доведе до нищо добро за страната ни. Защото противопоставянето политически между партиите в България води до противопоставяне и на обществото по места. Нека да бъдем толерантни, защото всеки един от нас има семейство и когато се прибере в къщи той не се противопоставя с неговата половинка, защото знаем, че тогава  страдат децата. Точно и за това политиците трябва да бъдем национално отговорни, да бъдем винаги в диалог и  приятели, изтъкна още Цветан Цветанов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache