Инж. Юлиян Кехайов оглави Регионалната дирекция по горите в Кърджали Заема длъжността след конкурс, проведен от Изпълнителната агенция по горите

Инж. Юлиян Кехайов

Инж. Юлиян Кехайов е новият директор на Регионалната дирекция по горите в Кърджали. Той е встъпил е в длъжност на 8 май, научи „Нов живот”.

Сяда на шефския стол след спечелен конкурс, обявен и проведен от  Изпълнителната агенция по горите. Конкурсът се е състоял  в София на два етапа – предварителен подбор и събеседване, като събеседването е включвало две фази – писмен тест и събеседване. Едно от изискванията е било кандидатът да има минимум седем години трудов стаж по специалността, придобит след завършване на висшето образование.

Инж. Юлиян Кехайов е роден през 1978 г. в Кирково. Завършил е Лесотехническия университет в София, специалност  „Горско стопанство”. От 17 години работи в системата на горите. Започва като лесничей и стига до директор на Държавното горско стопанство в Кирково. От три години е главен експерт в Регионалната дирекция по горите в Кърджали.

Досегашният директор инж. Юлиян Русев вече не работи в Регионалната дирекция по горите.

Регионалната дирекция по горите в Кърджали обхваща Източните Родопи и части от Тракийската равнина и Сакар планина. Общата й площ е 397 439 ха. На територията на дирекцията се намират 8 държавни горски стопанства и 2 държавни ловни стопанства.

1 отговор

  1. аз и ти каза:

    При единствен кандидат, кой да спечели? Да беше спечелил при съревнование с други кандидати, да му кажеш браво, така и баба може!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache