Осигурени са средства за цялостно преасфалтиране на пътя Кърджали – Ардино През тази една година направихме немалко за пътната инфраструктура в областта, отчете областният управител Никола Чанев

 

През тази една година направихме немалко за пътната инфраструктура в областта. Тече ремонтът на пътя Момчилград – Крумовград – Ивайловград. В голяма степен вече е приключен. Той е на стойност около 18 млн. лева, каза областният управител на пресконференция по повод втората му годишнина, откакто е на този пост.

В района на село Карамфил е направено укрепване на участък от пътя. Започна ремонта на ул. „Осми март”в Кърджали, която е част от републиканската пътна мрежа. Извинявам се на нашите съграждани за неудобствата. Имаше известно забавяне по вина на фирмата изпълнител. Но тя е в договорните срокове. Проведох няколко разговори и през тази седмица започнаха усилено ремонтните дейности. Надяваме се през следващия месец те да приключат, добави областният управител.

Той съобщи още, че са осигурени 6 млн. лева за цялостно преасфалтиране на пътя Кърджали – Ардино. Избрана е вече фирма-изпълнител за ремонт на пътя Кърджали – Мост – Манастир. В процес е издаването на разрешителното за строеж. Надявам се, че началото на преасфалтирането на този път за около 15 млн. лева ще бъде дадено през юни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache