ГЕРБ алармира в РИК: ДПС в Момчилград агитира предизборно в детски градини Срещи на територията на детските заведения в нарушение на Изборния кодекс, категорични са от ГЕРБ

ДПС Момчилград агитира предизборно в детски градини, сигнализират от общинската организация на ПП ГЕРБ. Председателят на структурата Акиф Акиф и негови съпартийци организират срещи на територията на детските заведения в нарушение на Изборния кодекс, в които открито призовават да се гласува за политическата сила, която представляват, алармират от ГЕРБ в сигнал до РИК. Настояваме нарушителите да бъдат санкционирани и да бъдат взети необходимите мерки за предотвратяване на подобни нарушения в държавни и общински институции, се казва в съобщението.

4 коментара

 1. Константин Грудев каза:

  ГЕРБ Момчилград, когато Вие агитирате,когато Вашите поставени директори в държавните институции агитират всичко е ок, тогава защо не надигате глас и не сезирате РИК?

 2. Анонимен каза:

  от ГЕРБ като раздават торбички и смешни суми и най-грозното изпитват народа, като не им дават дърва от горското, а раздават само на техни си подкупени дьонбаши.. нямат срам

 3. кака Гинка от "Под игото" каза:

  ГЕРБ и ДПС имитират законност. Те са коалиционни партньори от десетина години и ни разиграват театър / според лексиката на ГЕРБ цирк/.Още ни мислят за шарани. За да сте още по-информирани за случващото се в България, чуйте интервюто на Явор Дачков с Цветан Василев . Знаете в кой сайт е.

 4. Гюрбюз каза:

  Да точно така ДПС и ГЕРБ ни взимат за балъци никакви гласове не ни трябват готованковци .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache