Мустафа Карадайъ: Избирателят е мъдър, той си знае работата Вече е ясно, че Карадайъ ще се откаже от мястото в Европейския парламент

Избирателят е мъдър, той си знае работата. Това каза лидерът на ДПС и водач на евролистата на движението Мустафа Карадайъ, след като станаха ясни резултатите от екзит пола на днешните европейски избори.

ДПС ще има три депутатски места в новия Европейски парламент. Вече е ясно, че Карадайъ ще се откаже от мястото в Европейския парламент.

Дали Делян Пеевски ще е депутат ще се реши след изборите и се знаят всички резултати.Това каза Йордан Цонев пред БТВ и уточни, че Пеевски е правел „местни кампании, където той си прецени“.

„Мустафа Карадайъ е водач на листата, но той през цялата кампания обясняваше защо е водач и че няма да ходи в Брюксел като евродепутат“, допълни Цонев.

„Водач е, за да обозначим значението на тези избори за ДПС пред нашите избиратели“, каза още той.

Хората са на работа в чужбина и това е много тежко, коментира Цонев за ниската избирателна активност.

„Спрямо предишните избори, когато активността е била по-висока, на първо гледане резултатите би трябвало да ни удовлетворяват, дори сборният резултат на националистите ще бъде под нашия“, каза още Цонев и допълни:

„Не сме доволни, защото не сме направили всички заедно за България това, което очакват хората от нас“.

1 отговор

  1. Salih каза:

    От Борино….без коментар!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache