Детската градина в Черноочене към „абитуриентите“: Не ни забравяйте Раници на бъдещите първолаци подари кметът на общината Айдън Осман

В навечерието на 1-ви юни – Международния ден на детето Детска градина „Знаме на мира“ в Черноочене изпрати своите 25 „абитуриенти“. По забавен и оригинален начин випускниците от подготвителна група „Слънчо“ събраха овациите на родителите и гостите по време на тържеството.

За приятна атмосфера допринесе и от обстановката в украсената с много цветя, балони и любов зала на Народно читалище „Пробуда 1952” в село Черноочене. Малките бъдещи първолаци рецитираха стихотворения, играха танци и пяха песни.

Директорката на ДГ „Знаме на мира“ Елмаз Апти благодари на ръководството на Община Черноочене за оказаното съдействие през годините.

През течение на учебната година, която изпращаме участвахме успешно в различни конкурси с нашите талантливи деца. Дойде време да се разделим. На есен Вие, ще бъдете първокласници, но не забравяйте вашите другарчета и учителки, дали ви първите знания на света, развълнува се Елмаз Апти.

С прощални стихове ги изпратиха и децата на Детска градина „Зора“ с. Минзухар. Пременените с тоги 25-те малки „абитуриенти“, които от септември ще прекрачат прага на първи клас получиха своите дипломи и раници от Община Черноочене, лично от Кмета Айдън Осман.

Той пожела успех на малчуганите, които от следващата година ще прекрачат прага на училището

Екип от педагози, квалифицирани медицински кадри и помощник–възпитатели отглеждат и възпитават над 100 деца.

Исмет ИСМАИЛ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache