Близначки от Комунига празнуваха 6-ти рожден ден  Гостуваха на кмета на Община Черноочене Айдън Осман в кабинета му

 

Близначките Еда Али и Ела Али от чернооченското село Комунига спазиха обещанието си и на 6-тият им рожден ден днес на 6 юни  посетиха кмета на Община Черноочене Айдън Осман в кабинета му.

Малките красавици рецитираха стихове. Кметът ги зарадва с подаръци за рожденият им ден.

Желая този ден да донесе на Вас и вашето семейство много здраве, щастие и много любов! А на Вас специално само успехи в живота, пожела на рожденичките Айдън Осман.

Ела и Еда с изключителната си  комуникативност и любознателност носят всички черти на зодията Близнаци. С примерното си държание успяха да впечатлят ръководството на Община Черноочене и гостите. Малките красавици посещават Детска градина „Първи Юни“ в  Комунига. Докато майка им Садет Али работи в местна шивашка фирма, а тате Неджиб Али е на гурбет, неотлъчно до тях е дядо Аптула Мустафа.

Семейство Али имат и по-голяма 15-годишна дъщеря Есра Али, която учи в Кърджали.

В края на март през първите дни на пролетта, в който близначките Ела Али и Еда Али бяха в детската площадка на парка в Черноочене посетиха и Кмета Айдън Осман. Тогава посетиха и Кмета на Общината Айдън Осман, и обещаха да дойдат отново на рождения ден и да получат подаръци.

Исмет ИСМАИЛ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache