Отборът ни по тенис на маса – жени е вицешампион на фестивала в Албена Общо 5 отбора от Кърджали стигнаха до полуфиналите като двубоите са днес

Кърджалийският отбор по тенис на маса – жени стана вицешампион по време на 16-я Работнически спортен фестивал в к. к. Албена. Тенесистките на РК „Спорт и здраве“ Кърджали Христина Трайкова и Надя Убчева в драматичен двубой отстъпиха само на отбора на Асарел Медет, които грабнаха шампионската титла в тази дисциплина.
В останалите дисциплини общо 5 отбора от Кърджали стигнаха до полуфиналите като двубоите са днес. Това са отборите по стрийтбол, волейбол мъже, плажен волейбол жени, тенис на маса мъже и шахмат.
Успехи за воюваха и наши състезатели по дартс в индивидуалните надпревари. Красимир Гавазов сана 5-ти с две победи и една загуба. А Надя Убчева стана първа при жените в индивидуалното класиране.
Тази вечер е официалното закриване на 16-тия Работнически спортен фестивал. Тогава ще бъде обявено и комплексното класиране на отделните клубове и дружества участвали във фестивала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache