Хостел „Кьошето” ново и модерно място в Кърджали, създадено с любов и желание Официалното му откриване ще бъде на 12 юни от 18 часа   

От три седмици в Кърджали работи първият в града и региона хостел „Кьошето”. Намира се на пъпа на града, на бул. „България 49”. В него нощувките са най-евтини.  Цената на легло започва от 13 лева.

Хостел „Кьошето” разполага с близо петдесет места. Може да поеме цял автобус туристи и гости на града след предварителна резервация. Има стаи с по две, три и четири легла, които са с общи, но луксозни  санитарни възли. Предлага и стаи със самостоятелни санитарни възли. Всяка е с различен и уникален интериор. Например една от тях е наречена – морска, защото оборудването  навява асоциации за море. Всички стаи са с климатици. Шкафовете в тях са с електронно заключване.

Хостел „Кьошето” разполага  с модерно оборудвана кухня и трапезария, които се ползват безплатно. На разположение на гостите също са посуда, чаши, както и хладилници, които се заключват с код. Има  обширен хол, където могат да се събират големи групи, да се водят разговори,  гледа телевизия и пие кафе.

В хостела има безжичен интернет, който се използва безплатно, кабелна телевизия, както и кафе машина.

Голямо предимство е, че хостелът се намира в центъра на града. Наблизо са всички държавни, общински и културни институции. Вече е посрещнал и първите чужди гости от Франция, Румъния и Турция.

Хостел „Кьошето”  е едно ново, различно и модерно място, което предлага неповторима атмосфера, с любов, настроение и желание от фирма „ГРОЗЕВИ – ГРУП”  ЕООД. Официалното му  откриване ще бъде на 12 юни от 18 часа. НЖ

3 коментара

  1. Remzie каза:

    Gledkata e super

  2. Златка Жекова каза:

    Браво на Грозеви,като дойда в града ще се възползвам.

  3. Иванка каза:

    Ти да видиш…много красива придобивка! Честита да ни е! И това на кой етаж е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache