Сиделя Мутлу тръгва за медал на Европейското за мини кадетки в Брюксел Възпитаничката на треньора Бейхан Емин от СКТМ”Юнак- 2005” Ардино ще бъде отново единствената участничка от България в първенството по тенис на маса

На Ученическите игри в Момчилград Сиделя /втората вляво/ и съотборничките й доказаха своята класа и се класираха първи при момичетата

От 24 до 27 август 2019 г. ще се проведе Европейското първенство по тенис на маса за мини кадети в Брюксел – за момичета и момчета до 12 години.

На първенството, което бе проведено в Брюксел през 2018 г., единствената участничка от България бе моята възпитаничка Сиделя Мутлу,  сподели треньорът й Бейхан Емин пред от репортер на „Нов живот”. Тогава тя постигна три победи и придоби право да се състезава в основната схема. Сега аз и моята възпитаничка сме с повече международен опит и сме по-уверени и ще се борим за медал, допълни треньорът.

Благодаря на моя треньор за доверието и се надявам да го оправдая като се завърна от Брюксел най- малко с бронзов медал, каза Сиделя.

Новото за ардинската школа по тенис на маса е, че от юли Бейхан Емин започва тренировки с две нови групи – момиченца и момченца на крехката възраст от 5- 6 години, които да тръгнат по стъпките на републиканските шампионки Цветелина Георгиева – до 15 години и Сиделя Мутлу – до 12 години.

Тексти снимка: Стайко КАФОВ

.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache