Откриха хостел „Кьошето“ в центъра на Кърджали „ГРОЗЕВИ – ГРУП”  ЕОО предоставя ново и модерно място за настаняване с неповторима атмосфера и настроение за гостите си

Тази вечер в центъра на Кърджали официално бе открит първият в града и региона хостел „Кьошето”. Мястото за настаняване на гости и туристи се намира на пъпа на града, на бул. „България 49. За откриването бяха дошли бизнесмени, гости, приятели, представители на общината.

 Всички бяха впечатлени колко много удобства предлага офисът и то на достъпни цени. Разполага с близо петдесет места.Има стаи с по две, три и четири легла, които са с общи, но луксозни  санитарни възли. Предлага и стаи със самостоятелни санитарни възли. Всяка е с различен и уникален интериор.

Модерно оборудвани кухня и трапезария се ползват безплатно. В  обширния хол могат да се събират големи групи, да разговорят,  да гледат телевизия и пият кафе.

С приветствие към поканените на откриването се обърна управителят на хостела Златка Замфирова. Започваме едно ново начинание и се надяваме то да допринесе за развитието на региона, каза тя. Въпреки краткото време, откакто приемат гости, тук вече са отсядали украинци, французи, турци и даже йорданци. Желаем да ни подкрепите и да ни помогнете да се впишем в икономическия и социален живот на града, каза Замфирова.

За откриването беше подредена и фотоизложба на клуб „От чено до бяло“ от ОДК в Кърджали.

Хостел „Кьошето”  е едно ново, различно и модерно място. Собствениците от фирма „ГРОЗЕВИ – ГРУП”  действително са вложили много любов, настроение и желание за неповторима атмосфера в него.

1 отговор

  1. гражданин на Кърджали каза:

    За новата придобивка на град Кърджаили, Поздравление на Грозеви, особено на Стефан Грозев изключителен човек, който осигурява препитание на много семейства. Успехи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache