Променят изцяло визията на централните квартали в Крумовград Инфраструктурният проект е на стойност около 1.160 млн. лв.

Община Крумовград ще ремонтира изцяло още шест централни улици в града с европейски пари. Подписани са два нови договора по Програмата за развитие на селските райони за новия програмен период до 2020 година. Инфраструктурният проект е на стойност около 1.160 млн. лв., съобщи кметът Себихан Мехмед. Пусната е съгласувателна процедура до Държавен фонд „Земеделие“. Очакванията на общинското ръководство са строителните дейности поне на част от улиците да започнат до есента.

Отделно от бюджета на общината са осигурени 1 млн. лева за ремонт на четири улици в същия район. За момента дейностите са стопирани, защото общинските съветници са решили първо да се подменят старите етернитови тръби. По другия проект ще се доставят спортни съоръжения, ще се изградят ново минифутболно игрище с изкуствена трева и дооформят старите спортни игрища в района на прилежащите терени на Средно училище „Васил Левски„.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache