Зам.-министър Павлов ще дискутира младежките политики с младите хора в Кърджали Събитието ще се проведе в партньорство с община Кърджали, Регионално управление по образованието и Областна администрация Кърджали

Николай Павлов, заместник-министър на младежта и спорта

На 17 юни 2019 г. (понеделник) заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов ще се срещне с младите хора в Кърджали, за да обсъди с тях реализираните дейности на Министерството по отношение на младежта до момента.
Срещата ще се състои от 11.00 часа в Областна администрация и има за цел да бъдат идентифицирани новите цели и приоритети, които ще бъдат включени в следващата Национална стратегия за младежта.
Събитието ще се проведе в партньорство с община Кърджали, Регионално управление по образованието, Областна администрация Кърджали и няколко университета. По този начин се осъществява междусекторния подход за изпълнение на държавната политика за младежта.
Министерство на младежа и спорта е основен орган на държавната власт за развитие, прилагане и координация на политиките за младите хора на България и именно за това един от главните приоритети в работата му е бъдещата Национална стратегия за младежта след 2020 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache