Ватерполистите на „Арда“ изиграха силни мачове в Бургас Момчетата на треньора Иван Кръстев се представиха блестящо в групата, като спечелиха и трите мача

Три дни продължиха двубоите от финалния турнир на Държавното първенство по водна топка за възраст до 13 години. Те трябваше да подредят класирането на отборите от 9 до 16 място. „Арда“ се състезава в група с „Аква спорт“-Варна, „Локомотив“-Русе, и КВС-Бургас. В другата претендираща група бяха отборите на „Тича“ – Варна, ЦДНА – София и „Ботев 2000“ – Враца.

Момчетата на треньора Иван Кръстев се представиха блестящо в групата, като спечелиха и трите мача: срещу  „Аква спорт“ с 19:7, срещу „Локомотив“ – с 13:5 и срещу КВС – с 11:3.

Излизайки начело, кърджалийци се изправиха срещу победители от другата група – отбора на „Тича“. След тежък и динамичен двубой, „Арда“ загуби с 14:8. „Умората на състезателите доведе до поредица от грешки. Въпреки това, крайното класиране на 10 място е успех за този състав. По-голямата част от момчетата нямат опит, учихме ги да плуват миналото лято. Но сериозната тренировъчна дейност, която проведохме през зимата при наличен покрит басейн, си каза думата.“ Обобщи треньорът Иван Кръстев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache