За благородство и доблест! Награда за Сезин Сезгин от „Да имаш голямо сърце не тежи“ Координаторката на клуб на БМЧК към ПГ “Руска Пеева“ в Джебел бе отличена за за изключителната й доброволческа дейност през последните две години

На тържествена церемония в парк „Врана“ в присъствието на Н.В. Симеон II, учредителите, официални гости и лица, координаторът на Клуба на БМЧК „Да имаш голямо сърце не тежи“ към ПГ“ Руска Пеева“ – Джебел Сезин Сезгин получи Национална младежка награда за проявено благородство и доблест за 2019 година.

За 2019 година бяха номинирани над 80 деца от цяла България за проявените от тях ценности като смелост, справедливост, щедрост, благородство, вяра, родолюбие и честност. Пет са избраните от Учредителния комитет лаурети – Сезин Сезгин от Джебел, Павло Славов от Варна, Анна Новакова и Симона Кюркчиева от Ракитово и Никола Парапанов от Сандански.

Наградата бе присъдена на Сезин Сезгин за изключителната й доброволческа дейност през последните две години. Тя е организатор на редица благотворителни фондонабирателни кампании, автор на сценарий и участник в куклена постановка „Мечова поука – горска сполука“ и инициатор на издаването на помагалото за първа помощ на ОС на БЧК – Кърджали „Учим се да помагаме – мама, татко и аз“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache