Христина Тодорова е новият президент на Ротари клуб Кърджали Валентин Гогев се отчете за изминалия мандат

Христина Тодорова е новият президент на Ротари клуб Кърджали. Тя бе избрана единодушно с тайно гласуване на събрание на клуба снощи. Христина Тодорова е директор на клона на ОББ в Кърджали. Тя ще ръководи клуба през следващата ротарианска година , която започва на 1 юли. Христина  Тодорова пое поста от досегашния президент Валентин Гогев. Вицепрезидент през новия мандат ще бъде Роза Ташева.

Ротарианските клубове се управляват на принципа на ротацията, като мандатът на президентите е от една година.

Валентин Гогев направи отчет на своята дейност. Най-важните проекти на клуба са били ремонт на концертната зала на ОДК, започнат от пастпрезидента Бахар Палова; подпомагане с ротарианците от Бурса на болницата в Ардино за закупуване на апаратура; осъществяването на тазгодишното издание на международния проект „Заедно на един мост”; провеждането на руска вечер и подаряване на буквари на деца, изучаващи руски; награждаване на отличили се зрелостници. Валентин Гогев се спря по-изчерпателно на инициативата за събиране на средства за изграждане на площадка за обучение на ученици в безопасност на движението в Кърджали. От благотворителни инициативи и дарения са събрани 11 030 лева.

Валентин Гогев отличи с грамоти ротарианци работили активно през изминалата година.

Досегашният вицепрезидент Гавраил Гавраилов подчерта, че по време на мандата си Валентин Гогов е израснал чувствително като общественик.

Христина Тодорова представи екипа си, с който ще управлява Ротари клуб Кърджали. Той получи единодушната подкрепа на членовете на клуба.

Като първостепенна задача тя постави увеличаването на приятелите на Ротари клуб Кърджали.

Ротация се извърши и при младите ротарианци от Интеракт. Дебора Недялкова пое ръководството от Ханин Иса.

Георги КУЛОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache