Христина Тодорова е новият президент на Ротари клуб Кърджали Валентин Гогев се отчете за изминалия мандат

Христина Тодорова е новият президент на Ротари клуб Кърджали. Тя бе избрана единодушно с тайно гласуване на събрание на клуба снощи. Христина Тодорова е директор на клона на ОББ в Кърджали. Тя ще ръководи клуба през следващата ротарианска година , която започва на 1 юли. Христина  Тодорова пое поста от досегашния президент Валентин Гогев. Вицепрезидент през новия мандат ще бъде Роза Ташева.

Ротарианските клубове се управляват на принципа на ротацията, като мандатът на президентите е от една година.

Валентин Гогев направи отчет на своята дейност. Най-важните проекти на клуба са били ремонт на концертната зала на ОДК, започнат от пастпрезидента Бахар Палова; подпомагане с ротарианците от Бурса на болницата в Ардино за закупуване на апаратура; осъществяването на тазгодишното издание на международния проект „Заедно на един мост”; провеждането на руска вечер и подаряване на буквари на деца, изучаващи руски; награждаване на отличили се зрелостници. Валентин Гогев се спря по-изчерпателно на инициативата за събиране на средства за изграждане на площадка за обучение на ученици в безопасност на движението в Кърджали. От благотворителни инициативи и дарения са събрани 11 030 лева.

Валентин Гогев отличи с грамоти ротарианци работили активно през изминалата година.

Досегашният вицепрезидент Гавраил Гавраилов подчерта, че по време на мандата си Валентин Гогов е израснал чувствително като общественик.

Христина Тодорова представи екипа си, с който ще управлява Ротари клуб Кърджали. Той получи единодушната подкрепа на членовете на клуба.

Като първостепенна задача тя постави увеличаването на приятелите на Ротари клуб Кърджали.

Ротация се извърши и при младите ротарианци от Интеракт. Дебора Недялкова пое ръководството от Ханин Иса.

Георги КУЛОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache