Димитър Димитров спечели рибарското състезание на язовир „Кърджали” Постигна рекорден резултат, незапомнен през последните двадесет години

Димитър Димитров от Кърджали спечели днешното състезание по риболов на плувка за Купата на Сдружението на ловците и риболовците в Кърджали, което се проведе на залива „Енчец” на яз. „Кърджали”. Трофеят му беше връчен от председателя на сдружението инж. Васил Дончев.

На второ място се класира Васил Василев, а на трето Абдулла Аптула-Апо.

При жените първо място зае Аделаида  Калоянова. При юношите най-добър се представи  единадесетокласникът от Професионалната гимназия по електроника и електротехника Петър Георгиев, а при децата – шестгодишният Тахир Тахир от село Брош, които досега е бил в подготвителна гура и наесен ще бъде първокласник.

Въпреки горещото и тежко време шефът на сдружението е доволен от състезанието. Според него който си може си може. Носителят на Купата Димитър Димитров постигна рекорден резултат. За четири часа той улови близо осем килограма риба 0 незапомнен резултат пред последните двадесет години не е имало такова постижение.

„Нов живот“ бе медиен партньор на състезанието.

Текст и снимки Валери КОВАЧЕВ

Очаквайте подробности

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache