Гражданите питат: Къде отиде автобусната спирка? На бул. "Беломорски" гражданите трябва да чакат автобуса прави в дъжд, студ и пек

Ние гражданите питаме: Защо е премахната автобусната спирка след бензиностанция OMV на бул. „Беломорски“ преди Арденския мост.Сега на нейно място се строи автомивка. Единственото обозначително средство е табелката на стеснения тротоар.

Някой помислил ли е къде в дъждовно време или през зимата чакащите хора, трябва да стоят прави. Питаме още: Кой е позволил това да се случи в ущъбр на гражданите.

Снимки: Габриела ПАНЧЕВА, гражданин

5 коментара

 1. Анонимен каза:

  Те гражданите питат ама няма отговор

 2. инж.Хасан каза:

  В нашия град има изобилие от такива безобразия! Питам се има ли кой да контролира строителството?Кой е изработил и утвърдил такъв проект,има ли изобщо такъв,спазени ли са изискванията на ЗУТ,има ли строителни книжа? Наглост,некадърност и рушвети – това е действителността!

 3. Анонимен каза:

  Поздравления за будната гражданка,подала сигнала и срам и неуважение към спящите общински и контролни органи!

 4. Анонимен каза:

  Гетото Кърджали расте и става все по-грозно и по-презастроено.А жителите му намаляват, защото в такава грозотия и мръсотия не се живее. ДПС си оставиха ръцете.

 5. Анонимен каза:

  На въпроса “ Кой е позволил това да се случи“ отговора е прост, който е взел парите за разрешението, ако има такова. Та спирката беше “ вградена“ в тази новопостроена сграда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache