150 пейки дари на жителите на община Джебел предприемач от Църквица Това не е първата благотворителна инициатива на предприемача Сабахаттин Гьокче

150 пейки подари на жителите на община Джебел предприемач, родом  от село Църквица. Известният бизнесмен и общественик Сабахаттин Гьокче е закупил с лични средства пейките и ги е предоставил на своите земляци. През последните месеци те са разположени в кварталите на общинския център Джебел и в оживените центрове на селата. Сабахаттин Гьокче посочи, че благодарните му земляци са поискали още 30 пейки и той в най-скоро време ще ги достави и монтира.

Ще припомним, че това не е първата благотворителна инициатива на предприемача Сабахаттин Гьокче. Той ремонтира основно водопровода за село Мишевско, организира и спонсорира кърпене на пътища, участва в реновирането на джамията и църквата в Джебел и на мюсюлмански храмове в селата на общината.

Хората от община Джебел са скромни и трудолюбиви. Те не искат много, освен малко внимание, дребни, но важни за тях жестове, подчерта Сабахаттин Гьокче.

Георги КУЛОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache