150 пейки дари на жителите на община Джебел предприемач от Църквица Това не е първата благотворителна инициатива на предприемача Сабахаттин Гьокче

150 пейки подари на жителите на община Джебел предприемач, родом  от село Църквица. Известният бизнесмен и общественик Сабахаттин Гьокче е закупил с лични средства пейките и ги е предоставил на своите земляци. През последните месеци те са разположени в кварталите на общинския център Джебел и в оживените центрове на селата. Сабахаттин Гьокче посочи, че благодарните му земляци са поискали още 30 пейки и той в най-скоро време ще ги достави и монтира.

Ще припомним, че това не е първата благотворителна инициатива на предприемача Сабахаттин Гьокче. Той ремонтира основно водопровода за село Мишевско, организира и спонсорира кърпене на пътища, участва в реновирането на джамията и църквата в Джебел и на мюсюлмански храмове в селата на общината.

Хората от община Джебел са скромни и трудолюбиви. Те не искат много, освен малко внимание, дребни, но важни за тях жестове, подчерта Сабахаттин Гьокче.

Георги КУЛОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache