Барак Обама идва в България през 2020 година? Това ще е първото посещение на американския президент у нас, ако той приеме поканата, след като за 8 години в Белия дом не успя да дойде на посещение в България

През май 2020 година в България ще се проведе световната среща на FBN NextGeneration, на която ще присъстват около 300 делегати от всички страни по света.

Организацията има амбициозната цел и вече е отправила официална покана към 44-тия американски президент Барак Обама (2009-2017) за присъствие на тази среща. Това съобщи адвокат Виктор Гугушев, президент на FBN NextGen, младежката организация на Сдружението на фамилния бизнес, пред телевизия Bloomberg TV Bulgaria.

„Обама беше ключова фигура не само в качеството си на президент, но и със своите стратегия и виждания… Хубаво е визията му за бъдещето да се предаде по някакъв начин“, отбеляза Гугушев.

Това ще е първото посещение на Барак Обама у нас, ако той приеме поканата, след като за 8 години в Белия дом не успя да дойде на посещение в България.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache