Безплатно футболно лято за децата в Крумовград От началото на юли треньор, студент в НСА, работи с тях на граждански договор

За втора година община Крумовград организира безплатно футболно лято за децата от 7 до 11 години, в което квалифициран треньор работи с бъдещите звезди на футболния терен. Тренировките протичат на два етапа с теоретична част, запознаване на малките футболисти с основните техники на играта чрез филми и беседи и практическа част с футбол на стадиона.

Футболът определено е най-общественият спорт на територията на община Крумовград, с най-много желаещи да го упражняват и да го тренират. Имаме събрани вече една група, която стига до 50 деца. Разбира се, ние ги разделяме на две, казва кметът на община Крумовград Себихан Мехмед. Имаме треньор, който е студент от Националната спортна академия /НСА/ и на добра воля и срещу граждански договор поема ангажимента да  обучава малките футболисти.  От началото на месец юли вече работи 2 пъти седмично на реновирания нов стадион в града. Глъчта, радостта на децата е голяма, и на родителите, разбира се. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache