Важно за всички кърджалийци! Въвеждат временна организация на движението заради мача „Арда“ – „Ботев“ /Пловдив/ Промените ще действат от 17 часа до 21 часа, полиция и жандармерия ще се грижат за обществения ред и пътната безопасност

Създава се временна организация на движение в Кърджали на 13 юли /събота/. Промените ще действат в интервала от 17 часа до 21 часа и са във връзка с футболната среща между отборите на „Арда 1924“ и „Ботев“- Пловдив, която ще се състои от 18,30 часа на „Арена Кърджали“.

Ще бъде ограничено и временно спирано движението по булевард “Беломорски“ от кръстовището с булевард “Тракия“ /до болницата/ и кръстовището с улица “Булаир“ /до Съдебната палата/.

Движението на моторни превозни средства ще бъде пренасочвано по улиците „Сан Стефано“ и „Екзарх Йосиф“. От Пътна полиция призовава водачите, които са паркирали автомобилите си по тези улици, да ги преместят, за да не се създават задръствания с оглед временната организация на движение.

В събота от 17 часа до 21 часа ще бъде ограничено и временно спирано движението по улица “Мадара“ /покрай парк „Простор“, по пътя към село Сипей/. Служители на Пътна полиция ще придружават автомобилите, които пристигат за футболната среща – от КПП „Чилик“ до местата, определени за паркиране.

Полицията призовава гражданите и гостите на Кърджали да избягват движението в района на парк „Простор“, където ще има буферна зона за сигурност.

Сили на Областната дирекция на МВР в Кърджали и Зоналното жандармерийско управление ще се грижат за охраната на обществения ред и пътната безопасност преди, по време и след приключване на футболната среща.

При забелязани нарушения гражданите да подават незабавно сигнали на тел.112. Това съобщиха от регионалния пресцентър на МВР в Кърджали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache