Наркоудар в Кърджали! Задържат 29-годишен с 4 вида дрога в жилището му Полицаи откриват 20 грама амфетамин, 3 топчета марихуана, 11 алуминиеви свивки хероин, 6 таблетки екстази

За незаконно притежаване на 4 вида наркотици 29-годишен е задържан в Районното управление в Кърджали за срок до 24 часа.

В хода на специализирана операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотични вещества, малко след 16 часа вчера криминалисти от Областната дирекция на МВР в Кърджали извършили проверка на жилище в областния град. Полицейските служители намерили найлоново топче с около 20 грама бяло прахообразно вещество, което при тестване реагирало на амфетамин, три броя топчета от зелена суха листна маса около 9,5 грама, за която с тест било установено, че е марихуана, 6 таблетки екстази и 11 алуминиеви свивки, съдържащи кафяво прахообразно вещество – хероин.

Наркотиците са иззети и са на съхранение в Областната дирекция на МВР в Кърджали. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3 от Наказателния кодекс и работата продължава разследващ полицай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache